Skip to main content

Dinner lady v800

Dinner Lady Slutar Tillverka V800 Vapes

Dinner Lady, en av de mest framstående namnen inom vaping-industrin, meddelar nu att deras populära V800 engångs vape kommer att sluta tillverkas och snart utgå ur deras produktutbud. Detta besked har skapat en våg av oro och uppmärksamhet bland vaping-entusiaster som har dessa som ADV (All Day Vape), och de uppmanas nu att passa på att köpa sina favoritprodukter innan det är för sent.

En Slutarverkan för Dinner Lady V800

Dinner Lady har varit känt för att erbjuda högkvalitativa och innovativa vape-produkter, och V800 engångs vape var inget undantag. Med en lojal kundbas och en rykte om exceptionell kvalitet var det en enhet som lockade både nybörjare och erfarna vapers. Men nu meddelar företaget att de har tagit beslutet att sluta tillverkningen av V800. Iställer väljer de att satsa på sin Dinner Lady Vape Pen Pro. Många menar dock att den inte håller samma standard som dess poppulära föregångare.

DinnerLady-Vape-Pen-Pro-disposable-engangs-vape-20mg-front-sv

Sista Chansen att Få Tag i Favoriterna

Med nyheten om att Dinner Lady V800 engångs vape kommer att utgå ur sortimentet har vaping-entusiaster en sista chans att köpa sina favoriter innan de inte längre är tillgängliga. För dem som har njutit av V800:ans användarvänlighet, smakvariationer och prestanda är detta ett tillfälle att fylla på sina förråd och säkerställa att de har tillräckligt med vapes för framtiden.

Dinner Lady V800 finns i 18 st olika smaker

Dock har vissa utav smakerna redan tagit helt som, det gäller främst deras tobaks- och menthol smaker.

DINNER-LADY-V800-ENGANGSPOD-BUBBLEGUM-510x510

Framtiden för Dinner Lady

Trots det tråkiga beskedet om V800:s upphörande verkar Dinner Lady fortfarande vara fast beslutet att fortsätta leverera högkvalitativa vape-produkter till sina kunder. Företaget har hintat om kommande lanseringar och innovationer, vilket ger hopp om spännande nyheter inom vaping-världen.

Alternativ till Dinner Lady V800

Många brukare uppskattar att dessa engångsvapes kan ge runt 800 puffar och somn tur är finns det fortfarande en hel del andra nya märken som dessutom ger mer smak. Till exempel har vi VapeM8 VM800 som är en egångs vape med mesh coil som finns i många olika smaker och nikotinstyrkor. Sen har vi även Vont To-Go som finns i många nya smaker dessutom och naturligtvis Panther Bar samt Aroma King GEM som kan ge upp till 700 bloss.

Sammanfattning

Dinner Lady V800 engångs vape, som har varit en favorit bland många vaping-entusiaster, kommer snart att sluta tillverkas och tas bort från företagets sortiment. Detta besked har skapat en känsla av brådska bland användare som nu uppmuntras att ta tillfället i akt och köpa sina favoritprodukter innan de försvinner från marknaden. Det återstår att se vad framtiden har i beredskap för Dinner Lady och deras satsning på att fortsätta erbjuda innovativa vaping-lösningar till sina kunder. Som tur är finns det ju en hel uppsjö av andra engångsvapes som kan ta deras plats.

Du kan köpa Dinner Lady Engångs Vapes hos iSmokeKing och Engångsvape24.

Leave a Reply