Skip to main content

Har du fått fel smak av Dinner Lady V800?

DINNER-LADY-V800-ENGANGSPOD-BUBBLEGUM-510x510

Vissa användare rapporterar nu att de fått felaktig smak på sin engångsvape från Dinner Lady. Dessa gäller den populära smaken Dinner Lady V800 Bubbelgum med 20mg nikotinstyrka.
Istället för att få smalen av bubbelgum så verkar det som att några användare har rapporterat att de istället sett att paketet innehöll smaken Dinner Lady V800 Orginal Tobacco. Kanske inte så trevligt när du förväntar dig att smaka tuggummi men istället så blir det smaken av tobak?

Men du behöver inte oroa dig, om du skulle ha råkat ut för detta, så bara ta kontakt med din återförsäljare så ordnar dom utebyte åt dig direkt. Obsevera även att detta problemet endast verkar gälla ett väldigt litet antal produkter från Dinner Lady, men om du skulle råka ut för att få fel smak på din engångsvape så är det oftast enkelt löst genom att kontakta försäljaren.

Hoppas att du inte råkat ut för några problem utan att allt flyter på som det skall.

Dinner Lady har flera olika engångsvapes på den svenska marknaden just nu. Dels så har vi naturligtvis Dinner Lady V800 med 800 puffar. Men även den gamla räven med 1.5ml e-juice och 400 puffar finns kvar. Sen har vi såklart även deras helt nya engångsvejp Dinner Lady Vape Pen Pro, som ger upp mot 600 puffar per enhet.

– Läs mer om Vape Pen Pro och alla de nya smakerna i vår artikel här.

Vape Pen Pro verkar inte riktigt ha fått lika bra respons på marknaden som sin föregångare. Beror det på smakerna i sig eller kanske snarare på att V800 faktiskt ger 200 bloss extra per vejp? Eller är det kanske bara en tidsfråga? I dag ser vi väldigt många nya engångsvapes på marknaden så det blir allt tuffare för nykommare att nå ut också.

En av utmanarna är såklart den svenskproducerade VapeM8 VM800, som även den ger 800 puffar. VapeM8 VM800 finns dessutom med antingen 20mg nikotinstyrka eller som helt nikotinfri vape.

Tack för att du läste!

Läs gärna även vår artikel om Dinner Lady engångsvape här.

Leave a Reply